Cathrine-kbt-partner-web

Cathrine Jansson

Livet är som en resa, ibland går resan till ett mindre trevligt ställe som vi inte trivs på. Att gå i terapi kan bli ditt första steg mot en förändring och till en bättre resa till ett trevligt resmål.

Är du stressad, rädd, orolig, utbränd eller har dålig självkänsla? Är du ensam med dina känslor och tankar? Känner du att du inte styr över ditt eget liv? Eller vill ni som par utvecklas i er relation eller er familj? Oavsett vad ditt skäl är så vill jag att du känner dig varmt välkommen till mig på KBT Partners Stockholm.

Jag brinner för att stödja och hjälpa människor som har behov att göra en förändring i sin vardag för att må bättre. Att ta reda på varför just du tänker, känner och beter dig i vissa situationer som gör att du mår mindre bra.

För varje person jag kan hjälpa till mera välmående/insikter är som en stor vinst och ger mig motivation och inspiration att fortsätta brinna att arbeta som terapeut.

Jag är utbildad diplomerad kognitiv beteendeterapeut steg 1, en 2 årig utbildning under handledning av legitimerad psykoterapeut. Jag är även utbildad diplomerad Par och familjeterapeut, en 1 1/2 årig utbildning under handledning av legitimerad psykoterapeut. Jag är även en utbildad inom ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Det är viktigt för mig att vidareutbilda mig och hålla mig uppdaterad i mitt yrke som terapeut.

Jag har en lång erfarenhet av att arbeta med människor med behov av stödsamtal då jag tidigare arbetat som facklig representant med psykosociala frågor och även rehabfrågor. Jag har även en stor kunskap kring arbetsmiljö, då jag arbetat som arbetsmiljöombud AMO.

Tidigare har jag arbetat i olika branscher i näringslivet som b.la. IT management, utbildning, redovisning, försäljning och Telekom. Då har jag arbetat med och som b.la som projektledare, processutveckling, administration, produktutveckling och inom försäljning. Jag har även arbetat ett flertal år som aktiv i  ledningsgrupp och styrelse.

Livet är en spännande resa! Ta hand om din resa.

Välkommen att ringa eller maila mig.

Kontaktuppgifter

E-post: cathrine@kbtpartnersstockholm.se

Telefon: 0738-000 236