Det är vi som är KBT Partners Stockholm

KBT Partners Stockholm är en privat mottagning som ligger i ett lugnt men centralt område på Södermalm i Stockholm.

Vi terapeuter som arbetar här är, Cathrine Jansson och Anna Törnebladh. Vi är utbildade kognitiva beteendeterapeuter med olika spetskompetenser T.ex. beroendeterapeut, KBT,anhörigproblematik, ACT samt MI-motiverande samtal och coaching.

Hos oss finns inga långa väntetider, vi ser det som extra viktigt att du får möta någon av oss när du som mest behöver det. Vi ser till att möta dig där du är i livet.

Vi kan erbjuda individuell kognitiv beteendeterapi-KBT, vägledning, alkohol -och drogbaserad terapi, parterapi, familjeterapi, gruppsamtal och coaching. Våra kunder är privatpersoner och företag.

Våra ledord är vänlighet,  respekt och empati.

Vi är medlemmar i:

Terapeuter hos oss:

Hej

Livet är som en resa, ibland går resan till ett mindre trevligt ställe som vi inte trivs på. Att gå i terapi kan bli ditt första steg mot en förbättring och till en bättre resa till ett trevligt resmål.

Är du stressad, rädd, orolig, utbränd eller har dålig självkänsla? Är du ensam med dina känslor och tankar? Känner du att du inte styr över ditt eget liv? Eller vill du utvecklas som person eller har något annat som du vill ta itu med? Oavsett vad ditt skäl är så vill jag att du känner dig varmt välkommen till mig.

Jag brinner för att stödja och hjälpa människor som har behov att göra en förändring i sin vardag för att må bättre. Att ta reda på varför just du tänker, känner och beter dig i vissa situationer som gör att du mår mindre bra.

Kognitiv beteendeterapeut
parterapeut
familjeterapeut

Det är mycket viktigt att ta hand om sig själv! Ofta glömmer vi bort oss själva och tar inte hand om oss förens den psykiska ohälsan tagit ett järngrepp om oss. Vi alla behöver lära oss att lyssna på oss själva och vi har alla rätt att må bra både psykiskt och fysiskt.
Att gå i terapi stärker dina möjligheter och gör dig säkrare och tryggare.

Känn dig varmt Välkommen hit!

Jag är utbildad och diplomerad kognitiv beteendeterapeut steg 1 som arbetar under handledning av legitimerad psykoterapeut.
Jag är också utbildad inom MI (motivation intervju) samt utbildad/diplomerad beroendeterapeut.

Kognitiv beteendeterapeut
MI- motiverande samtal
Beroendeterapeut

Boka tid

Du kan kontakta oss på flera sätt.

Om du vet vem av oss du vill boka en tid med så mailar du eller ringer du den terapeuten direkt. Mailadress och telefonnummer hittar du under kontakt och även under respektive presentation.

Du kan också välja att kontakta oss via vårt kontaktformulär, det hittar du under kontakt.

Det går också bra att kontakta oss via vår gemensamma mailadress info@kbtpartnersstockholm.se

Vilket sätt du än väljer så återkopplar vi till dig inom 24 timmar. Du är varmt Välkommen!

Hitta hit

Vi finns på Södermalm, Högbergsgatan 30 A, 1 trappa Contar

Nära T-bana Slussen och Medborgarplatsen samt flertal bussar

Parkering på gatan eller parkeringshus på Medborgarplatsen

Tider enligt överenskommelse

Omdömen från klienter

Jag har fått hjälp att förstå mönster som jag levt i och jag har fått verktyg till att arbeta med att förändra dessa mönster. Idag förstår jag mig själv bättre och har andra förhållningssätt till min plats i live.
Funnit:
förståelse
"Jag har fått hjälp att knyta upp knutar till gamla sanningar från barndomen och jag har också fått en genuin och varm ursäkt från min mamma. Detta gör att jag nu äntligen kan börja om. Det är en befrielse"
Funnit:
Riktig sanning
"Jag har fått förståelse att jag duger som jag är, vågar säga vad jag tycker utan att vara orolig hur andra skall tolka det. Det känns bra att ha gjort denna förändring och slutat ödsla min energi på att tro på mig själv"
Funnit:
Att jag duger
"I dag är jag gladare och inte lika trött. Jag ser till att få tid till mig själv och vågar säga nej. I och med att jag har förändrats så har även vissa relationer förbättrats, det ser jag som en vinst i sig"
Funnit:
En inre styrka